Paris Brest Paris

Η κορωνίδα των brevet, το απόλυτο brevet, πείτε το όπως θέλετε, το Paris – Brest – Paris, έχει κερδίσει από μόνο του τη φήμη του και η ιστορία του μιλάει γι’ αυτό χωρίς περιττά λόγια.

Το Audax Club Parisien κάθε τέσσερα χρόνια διοργανώνει την μεγαλύτερη ποδηλατική διαδρομή από το Παρίσι στη Βρέστη και πίσω στο Παρίσι συνολικού μήκους 1200 περίπου χιλιομέτρων.

Γίνεται με συμμετοχές από όλο τον κόσμο και δικαίωμα συμμετοχής σε αυτό έχουν όσοι έχουν καταφέρει, μέσα στην ίδια χρονία που γίνεται το PBP, να ολοκληρώσουν εντός ορίου χρόνου μιά σειρά από brevet 200-300-400-600 .

Η χώρα μας με συμμετοχές από το 2003 συνεχίζει να δίνει το παρόν σε αυτή την εκδήλωση με όλο και περισσότερους αθλητές και αθλήτριες.

Όλοι οι τερματίσαντες από την Ελλάδα.

Ένα ακόμα πετυχημένο Paris - Brest - Paris για την Ελλάδα έφθασε στο τέλος του, με τα μετάλλια και τις κάρτες να καταφθάνουν στους παραλήπτες τους.

Τα μουδιάσματα φύγανε όμως οι αναμνήσεις θα μείνουν για πάντα.

Ραντεβού λοιπόν το 2027 στο 21ο PBP.