Φόρμα παραγγελίας PBP Jersey

Και σε αυτό το PBP σχεδιάστηκε ειδικά για τους συμμετέχοντες ποδηλατικό μπλουζάκι στα ελληνικά χρώματα και με το λογότυπο της διοργάνωσης. Για να το προμηθευτείτε θα πρέπει να συμπληρώσετε την παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα έως την Παρασκευή 10 Μαΐου. Το κόστος της μπλούζας είναι 43,5€ και αν επιθυμείται να αναγράφεται και το όνομά σας υπάρχει επιπλέον χρέωση 5€ και η τελική τιμή της μπλούζας διαμορφώνεται στα 48,5€. Για να είναι έγκυρη η παραγγελία, σας θα πρέπει να καταθέσετε το ποσό στους λογαριασμούς που θα σας στείλουμε με email μετά την συμπλήρωση της φόρμας. Η πληρωμή θα πρέπει να γίνει και αυτή μέχρι την Παρασκευή 10 Μαΐου. Στην ηλεκτρονική φόρμα υπάρχει και το μεγεθολόγιο της εταιρείας (Bioracer). Μπορείτε επίσης να δοκιμάζετε δείγματα της εταιρείας κάθε Πέμπτη 19:00-21:00 στο Cyclist στον Χολαργό στον πρώτο όροφο.

ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ.

ΓΙΑ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

Εκτός από το μπλουζάκι μπορείτε να παραγγείλετε και τα παρακάτω ρούχα συμπληρώνοντας αυτό που επιθυμείτε (μέγεθος και ποσότητα φυσικά) στο πεδίο επιπλέον ρουχισμός.

Χειμερινή μπλούζα κοντό μανίκι 67,80€

Χειμερινή μακρυμάνικη μπλούζα 70,75€

Αντιανεμικό αμάνικο 63,00€

Bibshort 62,75€

Bibshort extra pad 76,00€

Bibshort χειμερινό μακρύ 74,40€

Τιμωρία μέλους

Στο brevet 200 χλμ Tre Colli "Γρηγόρης Φύτρος", που διεξήχθει την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019 και διοργανώθηκε από τον Α.Ο. Αίολο, διαπιστώθηκε για δεύτερη φορά φαινόμενο πλαστοπροσωπίας συμμετέχοντα. Άτομο χωρίς αριθμό μητρώου διαπιστώθηκε και ταυτοποιήθηκε μετά το τέλος του brevet, ότι συμμετείχε με κάρτα τρίτου ατόμου. Δεδομένου της σοβαρότητας της παράβασης, καθώς κατά το νόμο είναι ποινικό αδίκημα, αλλά και την εναντίωση στην φιλοσοφία των brevet, το Δ.Σ. της Λέσχης Ποδηλατικού Τουρισμού Ελλάδος ήρθε ξανά στην δύσκολη θέση να αποφασίσει την τιμωρία των εμπλεκόμενων ατόμων στο περιστατικό αυτό. Αποφασίστηκε με επιείκια ο αποκλεισμός για 3 χρόνια από όλες τις διοργανώσεις brevet, fleche, super randonnee κλπ., όπως αυτές πιστοποιούνται από την Audax Club Parisien, του ατόμου που παράχωρησε την κάρτα με τα στοιχεία του σε άτομο που δεν είναι εγγεγραμμένο στο μητρώο της Λέσχης.

Εγγραφή νέων μελών για δικαίωμα ψήφου στις εκλογές

Για να εγγραφείτε ως τακτικό μέλος στη Λέσχη Ποδηλατικού Τουρισμού Ελλάδος και να έχετε το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα εγγραφής.

ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΟΥΣ

Όταν την συμπληρώσετε την υπογράφετε και την στέλνετε με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επίσης θα πρέπει να καταβάλετε το ποσό των 20€ (10€ για την εγγραφή και 10€ για την συνδρόμη του πρώτου έτους) στον λογαρισμό της λέσχης όπως αναφέρεται παρακάτω.

Τράπεζα: ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Αριθμός λογαριασμού: 5153-082515-550

IBAN: GR89 0172 1530 0051 5308 2515 550

Δικαιούχος: ΛΕΣΧΗ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (AUDAX RANDONNEURS GRECE)

 

Αποτελέσματα Εκλογών 2019

Έπειτα από τις εκλογές της Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στις 27 Μαρτίου 2019 και σε συνέχεια των αρχαιρεσιών του Δ.Σ. συγκροτηθήκε σε σώμα με την παρακάτω σύνθεση:

Πρόεδρος: Βολιώτης Παύλος

Αντιπρόεδρος: Καραμπάσης Μάνος

Γεν. Γραμματέας: Τασιόπουλος Ευάγγελος

Ταμίας: Γαντζίας Απόστολος

Ειδικός εκπρόσωπος στην Audax Club Parisien: Κωνσταντόπουλος Νικόλαος

Μέλη: Καλεβέας Γεώργιος, Πικιώνης Δημήτριος

Αναπλ. Μέλη: Μπακατσής Ηλίας, Μπανέλας Χρήστος

 

Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates